Jan-Otto Christensen
Partner & mægler

Jan-Otto har arbejdet i forsikringsbranchen siden 1991 og specialiserede sig i transportbranchen for 12 år siden. Han har derudover de sidste 6 år undervist på forskellige transport uddannelser i Danmark. Efter uddannelsen som exam. erhvervsassurandør på Forsikringsakademiet, arbejdede Jan-Otto i Hafnia/Codan inden skiftet til mægler i AIE.

Preben Nielsen
Partner & mægler

Preben er uddannet exam. erhvervsassurandør fra Forsikringsakademiet og har fordelt sine mange års forsikringserfaring ligeligt mellem Topdanmark med et allround speciale, 7 år som selvstændig agenturindehaver i Provinzial Danmark/Provinsforsikring, og inden Preben skiftede til AIE, 7 år i Codan med speciale i forsikring af vindmøller og vedvarende energi.

Gitte Frederiksen
Partner & mægler

Gitte er uddannet exam. erhvervsassurandør fra Forsikringsakademiet og har siden 1985 arbejdet i forsikringsbranchen, heraf siden 1989 som transportassurandør. Gitte underviser derudover på forskellige transportuddannelser i Danmark, hvilket hun ligeledes har siden 1989.

Kontakt Jan-Otto på:
Tlf.: 60 20 49 80
Mail: jc@aie-dk.eu

Kontakt Preben på:
Tlf.: 60 20 49 84
Mail: pn@aie-dk.eu

Kontakt Gitte på:
Tlf.: 60 20 49 81
Mail: gf@aie-dk.eu

Knud Leth
Kundechef – landbrug

Knud Leth er tidligere selvstændig mælkeproducent og har 25 års erfaring med landbrugsforsikringer. Knud er uddannet exam. erhvervsassurandør fra Forsikringsakademiet i 2005. Knud har i mange år bestridet forskellige tillidserhverv indenfor landbruget som folkevalgt.

Egon Sørensen
Forsikringsmægler

Har været ansat i Codan i mere end 30 år. Egon har mere end 25 års erfaring med forsikringer til vognmænd og erhverv generelt. Egon bor i Spjald (Vestjylland) og skal primært betjene kunder i det vest, midt og nordjyske.

Anders Haarup
Forsikringsmægler

Har været ansat i Codan i mere end 30 år. Anders har mere end 25 års erfaring med forsikringer til vognmænd og erhverv generelt. Anders bor i Skanderborg og skal primært betjene kunder i det øst, midt og nordjyske.

Tina Bech
Forsikringsmægler

Tina er exam. Erhvervsassurandør fra forsikringsakademiet og har været i forsikringsbranchen siden 1985 – i Codan, Alm. Brand og If Forsikring. Tina har mere end 25 års erfaring med forsikringer til vognmænd og erhverv generelt. Tina bor i Slagelse og skal primært betjene kunder på Sjælland, Øerne og Fyn.

Kontakt Knud på:
Tlf.: 31 90 14 53
Email: kl@aie-dk.eu

Kontakt Egon på:
Tlf.: 60 20 49 83
Mail: es@aie-dk.eu

Kontakt Anders på:
Tlf.: 60 20 49 88
Mail: ah@aie-dk.eu

Kontakt Tina på:
Tlf. 60 20 49 82
Mail: tb@aie-dk.eu

Morten Lund
Forsikringsmæglerassistent

Morten har taget en en uddannelse som finansøkonom på Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg og Mortens primære opgaver er policeadminstration og back up for mæglerne.

Christa Nissen
Forsikringsmæglerassistent

Christa har en mangeårig erfaring indenfor forsikringsbranchen. Christa’s primære opgaver er skadesanlæggelse/behandling og  så er hun back-up for mæglerne.

Lis Nørgaard
Seniormedarbejder

Lis har været i forsikringsbranchen i mere end 25 år. Lis’ primære opgaver ligger i ajourføring af kundekartoteket herunder, at kunder pr. mail orienteres, når der kommer policer, opkrævninger mv..

Kontakt Morten på:
Tlf: 60 20 49 93
Mail: ml@aie-dk.eu

Kontakt Christa på:
Tlf: 60 20 49 90
Mail: cn@aie-dk.eu

Kontakt Lis på:
Tlf.: 60 20 49 94
Mail: aie@aie-dk.eu