Jan-Otto Christensen
Partner & mægler

Jan-Otto har arbejdet i forsikringsbranchen siden 1991 og specialiserede sig i transportbranchen for 12 år siden. Han har derudover de sidste 6 år undervist på forskellige transport uddannelser i Danmark. Efter uddannelsen som exam. erhvervsassurandør på Forsikringsakademiet, arbejdede Jan-Otto i Hafnia/Codan inden skiftet til mægler i AIE.

Preben Nielsen
Partner & mægler

Preben er uddannet exam. erhvervsassurandør fra Forsikringsakademiet og har fordelt sine mange års forsikringserfaring ligeligt mellem Topdanmark med et allround speciale, 7 år som selvstændig agenturindehaver i Provinzial Danmark/Provinsforsikring, og inden Preben skiftede til AIE, 7 år i Codan med speciale i forsikring af vindmøller og vedvarende energi.

Gitte Frederiksen
Partner & mægler

Gitte er uddannet exam. erhvervsassurandør fra Forsikringsakademiet og har siden 1985 arbejdet i forsikringsbranchen, heraf siden 1989 som transportassurandør. Gitte underviser derudover på forskellige transportuddannelser i Danmark, hvilket hun ligeledes har siden 1989.

Kontakt Jan-Otto på:
Tlf.: 60 20 49 80
Mail: jc@aie-dk.eu

Kontakt Preben på:
Tlf.: 60 20 49 84
Mail: pn@aie-dk.eu

Kontakt Gitte på:
Tlf.: 60 20 49 81
Mail: gf@aie-dk.eu

Knud Leth
Kundechef – landbrug

Knud Leth er tidligere selvstændig mælkeproducent og har 25 års erfaring med landbrugsforsikringer. Knud er uddannet exam. erhvervsassurandør fra Forsikringsakademiet i 2005. Knud har i mange år bestridet forskellige tillidserhverv indenfor landbruget som folkevalgt.

Egon Sørensen
Forsikringsmægler

Har været ansat i Codan i mere end 30 år. Egon har mere end 25 års erfaring med forsikringer til vognmænd og erhverv generelt. Egon bor i Spjald (Vestjylland) og skal primært betjene kunder i det vest, midt og nordjyske.

Anders Haarup
Forsikringsmægler

Har været ansat i Codan i mere end 30 år. Anders har mere end 25 års erfaring med forsikringer til vognmænd og erhverv generelt. Anders bor i Skanderborg og skal primært betjene kunder i det øst, midt og nordjyske.

Kontakt Knud på:
Tlf.: 31 90 14 53
Email: kl@aie-dk.eu

Kontakt Egon på:
Tlf.: 60 20 49 83
Mail: es@aie-dk.eu

Kontakt Anders på:
Tlf.: 60 20 49 88
Mail: ah@aie-dk.eu

Tina Bech
Forsikringsmægler

Tina er exam. Erhvervsassurandør fra forsikringsakademiet og har været i forsikringsbranchen siden 1985 – i Codan, Alm. Brand og If Forsikring. Tina har mere end 25 års erfaring med forsikringer til vognmænd og erhverv generelt. Tina bor i Slagelse og skal primært betjene kunder på Sjælland, Øerne og Fyn.

John van de Weerd
Forsikringsmægler

John har arbejdet i forsikringsbranchen siden 1994 hvor han blev ansat assurandør i Baltica Forsikring. Han blev exam. erhvervsassurandør i 1999 og har indtil han startede i 2013 som forsikringsmægler også været i Codan og If erhverv. John’s kompetencer ligger bredt på erhvervsmarkedet og han betjener i dag en alsidig portefølje af erhvervskunder

Kontakt Tina på:
Tlf. 60 20 49 82
Mail: tb@aie-dk.eu

Kontakt John på:
Tlf.: 40 10 01 08
Mail: john@4-sure.dk

Nina Nygaard Pedersen
Forsikringsmæglerassistent

Nina er butiksuddannet og har senest gennem mere end 8 år været selvstændig erhvervsdrivende indenfor rengøring/service i Vejen, Brørup og Esbjerg. Nina’s primære opgaver er skadesanlæggelse  og back-up for mæglerne.

Morten Lund
Forsikringsmæglerassistent

Morten har taget en en uddannelse som finansøkonom på Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg og Mortens primære opgaver er policeadminstration og back up for mæglerne.

Suzanne Gallmayer
Forsikringsmæglerassistent

Suzanne har en mangeårig administrativ baggrund fra private og offentlige virksomheder herunder en baggrund indenfor Forsvaret og Politiet. Suzannes primære opgaver er policeadministration, og at fungere som administrativ backup for mæglerne.

Lis Nørgaard
Seniormedarbejder

Lis har været i forsikringsbranchen i mere end 25 år. Lis’ primære opgaver ligger i ajourføring af kundekartoteket herunder, at kunder pr. mail orienteres, når der kommer policer, opkrævninger mv..

Kontakt Nina på:
Tlf: 60 20 49 92
Mail: nn@aie-dk.eu

Kontakt Morten på:
Tlf: 60 20 49 93
Mail: ml@aie-dk.eu

Kontakt Suzanne på:
Tlf: 60 20 49 90
Mail: sg@aie-dk.eu

Kontakt Lis på:
Tlf.: 60 20 49 94
Mail: aie@aie-dk.eu