Jan-Otto Christensen
Partner & mægler

Jan-Otto har arbejdet i forsikringsbranchen siden 1991 og specialiserede sig i transportbranchen for 12 år siden. Han har derudover de sidste 6 år undervist på forskellige transport uddannelser i Danmark. Efter uddannelsen som exam. erhvervsassurandør på Forsikringsakademiet, arbejdede Jan-Otto i Hafnia/Codan inden skiftet til mægler i AIE.

Preben Nielsen
Partner & mægler

Preben er uddannet exam. erhvervsassurandør fra Forsikringsakademiet og har fordelt sine mange års forsikringserfaring ligeligt mellem Topdanmark med et allround speciale, 7 år som selvstændig agenturindehaver i Provinzial Danmark/Provinsforsikring, og inden Preben skiftede til AIE, 7 år i Codan med speciale i forsikring af vindmøller og vedvarende energi.

Gitte Frederiksen
Partner & mægler

Gitte er uddannet exam. erhvervsassurandør fra Forsikringsakademiet og har siden 1985 arbejdet i forsikringsbranchen, heraf siden 1989 som transportassurandør. Gitte underviser derudover på forskellige transportuddannelser i Danmark, hvilket hun ligeledes har siden 1989.

Kontakt Jan-Otto på:
Tlf.: 60 20 49 80
Mail: jc@aie-dk.eu

Kontakt Preben på:
Tlf.: 60 20 49 84
Mail: pn@aie-dk.eu

Kontakt Gitte på:
Tlf.: 60 20 49 81
Mail: gf@aie-dk.eu

Knud Leth
Kundechef – landbrug

Knud Leth er tidligere selvstændig mælkeproducent og har 25 års erfaring med landbrugsforsikringer. Knud er uddannet exam. erhvervsassurandør fra Forsikringsakademiet i 2005. Knud har i mange år bestridet forskellige tillidserhverv indenfor landbruget som folkevalgt.

Egon Sørensen
Forsikringsmægler

Har været ansat i Codan i mere end 30 år. Egon har mere end 25 års erfaring med forsikringer til vognmænd og erhverv generelt. Egon bor i Spjald (Vestjylland) og skal primært betjene kunder i det vest, midt og nordjyske.

Anders Haarup
Forsikringsmægler

Har været ansat i Codan i mere end 30 år. Anders har mere end 25 års erfaring med forsikringer til vognmænd og erhverv generelt. Anders bor i Skanderborg og skal primært betjene kunder i det øst, midt og nordjyske.

John van de Weerd
Forsikringsmægler

John har arbejdet i forsikringsbranchen siden 1994 hvor han blev ansat assurandør i Baltica Forsikring. Han blev exam. erhvervsassurandør i 1999 og har indtil han startede i 2013 som forsikringsmægler også været i Codan og If erhverv. John’s kompetencer ligger bredt på erhvervsmarkedet og han betjener i dag en alsidig portefølje af erhvervskunder

Kontakt Knud på:
Tlf.: 31 90 14 53
Email: kl@aie-dk.eu

Kontakt Egon på:
Tlf.: 60 20 49 83
Mail: es@aie-dk.eu

Kontakt Anders på:
Tlf.: 60 20 49 88
Mail: ah@aie-dk.eu

Kontakt John på:
Tlf.: 40 10 01 08
Mail: john@4-sure.dk

Kirsten Jørgensen
Forsikringsmægler assistent / Client manager

Kirsten har arbejdet med forsikringer siden 1989. Hun har været ansat hos Hafnia og Codan og hos en forsikringsmægler som salgsassistent. I disse år har hun arbejdet med forsikringer til både private, mindre erhverv og store industrivirksomheder. Herefter har hun arbejdet i det offentlige med forsikringer og risikostyring, herunder skadebehandling. Kirsten er uddannet på forsikringsakademiet og har en uddannelse som eksamineret sikringsleder hos DBI.

Kirstens primære opgaver vil være kundeorienteret, herunder skadesbehandling og policeadministration

Nina Nygaard Pedersen
Forsikringsmæglerassistent

Nina er butiksuddannet og har senest gennem mere end 8 år været selvstændig erhvervsdrivende indenfor rengøring/service i Vejen, Brørup og Esbjerg. Nina’s primære opgaver er skadesanlæggelse  og back-up for mæglerne.

Morten Lund
Forsikringsmæglerassistent

Morten har taget en en uddannelse som finansøkonom på Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg og Mortens primære opgaver er policeadminstration og back up for mæglerne.

Lis Nørgaard
Seniormedarbejder

Lis har været i forsikringsbranchen i mere end 25 år. Lis’ primære opgaver ligger i ajourføring af kundekartoteket herunder, at kunder pr. mail orienteres, når der kommer policer, opkrævninger mv..

Kontakt Kirsten på:
Tlf. 60 20 49 91
Mail: kj@aie-dk.eu

Kontakt Nina på:
Tlf: 60 20 49 92
Mail: nn@aie-dk.eu

Kontakt Morten på:
Tlf: 60 20 49 93
Mail: ml@aie-dk.eu

Kontakt Lis på:
Tlf.: 60 20 49 94
Mail: aie@aie-dk.eu