Jan-Otto Christensen
Partner & mægler

Jan-Otto har arbejdet i forsikringsbranchen siden 1991 og specialiserede sig i transportbranchen for 12 år siden. Han har derudover de sidste 6 år undervist på forskellige transport uddannelser i Danmark. Efter uddannelsen som exam. erhvervsassurandør på Forsikringsakademiet, arbejdede Jan-Otto i Hafnia/Codan inden skiftet til mægler i AIE.

Kontakt Jan-Otto på:
Tlf.: 60 20 49 80
Mail: jc@aie-dk.eu

Gitte Frederiksen
Partner & mægler

Gitte er uddannet exam. erhvervsassurandør fra Forsikringsakademiet og har siden 1985 arbejdet i forsikringsbranchen, heraf siden 1989 som transportassurandør. Gitte underviser derudover på forskellige transportuddannelser i Danmark, hvilket hun ligeledes har siden 1989.
n


Kontakt Gitte på:
Tlf.: 60 20 49 81
Mail: gf@aie-dk.eu

Preben Nielsen
Partner & mægler

Preben er uddannet exam. erhvervsassurandør fra Forsikringsakademiet og har fordelt sine mange års forsikringserfaring ligeligt mellem Topdanmark med et allround speciale, 7 år som selvstændig agenturindehaver i Provinzial Danmark/Provinsforsikring, og inden Preben skiftede til AIE, 7 år i Codan med speciale i forsikring af vindmøller og vedvarende energi.

Kontakt Preben på:
Tlf.: 60 20 49 84
Mail: pn@aie-dk.eu

Knud Leth
Kundechef – landbrug

Knud Leth er tidligere selvstændig mælkeproducent og har 25 års erfaring med landbrugsforsikringer. Knud er uddannet exam. erhvervsassurandør fra Forsikringsakademiet i 2005. Knud har i mange år bestridet forskellige tillidserhverv indenfor landbruget som folkevalgt.
N
N
Kontakt Knud på:
Tlf.: 31 90 14 53
Email: kl@aie-dk.eu

John van de Weerd
Forsikringsmægler

John har arbejdet i forsikringsbranchen siden 1994 hvor han blev ansat assurandør i Baltica Forsikring. Han blev exam. erhvervsassurandør i 1999 og har indtil han startede i 2013 som forsikringsmægler også været i Codan og If erhverv. John’s kompetencer ligger bredt på erhvervsmarkedet og han betjener i dag en alsidig portefølje af erhvervskunder.

Kontakt John på:
Tlf.: 40 10 01 08
Mail: john@4-sure.dk

Elly Søgård Bredtved
Bogholderi & skadesbehandling

Elly startede i forsikringsbrancen i 1974. Hun har tidligere været ansat i Baltica/Tryg og Købstædernes Forsikring. Elly er daglig leder af administrationen.
N
N
N

N
N
N
Kontakt Elly på:
Tlf.: 60 20 49 90
Mail: eb@aie-dk.eu

Charlotte Jørgensen
Forsikringsmæglerassistent

Charlotte er kontoruddannet og har som sådan mere end 25 års erfaring. Charlotte kom til AIE i 2013. Charlotte’s primære opgaver ligger i ajourføring af kundekartoteket herunder, at kunder pr. mail orienteres, når der kommer policer, opkrævninger mv..

Kontakt Charlotte på:
Tlf.: 60 20 49 93
Mail: cj@aie-dk.eu

Nina Nygaard Pedersen
Forsikringsmæglerassistent

Nina er butiksuddannet og har senest gennem mere end 8 år været selvstændig erhvervsdrivende indenfor rengøring/service i Vejen, Brørup og Esbjerg. Nina’s primære opgaver er skadesanlæggelse  og back-up for mæglerne.

Kontakt Nina på:
Tlf: 60 20 49 92
Mail: nn@aie-dk.eu

Lis Nørgaard
Seniormedarbejder

Lis har været i forsikringsbranchen i mere end 25 år. Lis’ primære opgaver ligger i ajourføring af kundekartoteket herunder, at kunder pr. mail orienteres, når der kommer policer, opkrævninger mv..

Kontakt Lis på:
Tlf.: 60 20 49 94
Mail: aie@aie-dk.eu